جمعه, 22 آذر 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۰۵/۲۳
شهردار قدس عنوان کرد:
ارتقای شاخص های شهروندی اولویت برنامه ریزی های مجموعه مدیریت شهری قدس
مسعود مختاری شهردار قدس، در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار، ارتقای شاخص های شهروندی را اولویت برنامه ریزی های مجموعه مدیریت شهری قدس برشمرد و به تشریح اقدامات اجرایی در این زمینه پرداخت.

شهردار قدس عنوان کرد:
ارتقای شاخص های شهروندی اولویت برنامه ریزی های مجموعه مدیریت شهری قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار اظهار داشت: مراسم گرامیداشت و تجلیل از خبرنگاران و فعالان حوزه خبر و اطلاع رسانی به منظور لزوم ارج نهادن به تلاشهای بی وقفه ایشان در انعکاس به موقع و اثرگذار فعالیتها و عملکردهای مجموعه مدیریت شهری و برقراری ارتباطی دوسویه میان مردم و مسئولین شهری صورت گرفته است.

شهردار قدس در این مراسم با اشاره به بهره برداری از پروژه های شاخص عمرانی در هفته دولت سال جاری افزود: مجموعه مدیریت شهری در دوره جدید با تعامل و همکاری در راستای ارتقا و بهبود شاخص های شهروندی، رسیدن به سرانه های استاندارد شهری و همچنین توزیع متوازن امکانات و زیرساختهای عمرانی، خدماتی، فضای سبزی شهری، ورزشی و فرهنگی در محلات مختلف شهر، عملکرد مطلوبی ارائه نموده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته برای نخستین بار برنامه توسعه 5 ساله برای شهر قدس اجرایی گردید، تصریح کرد: با توجه به اینکه ارتقای کیفی و کمی فضاهای سبز یکی از شاخص های اصلی در زندگی شهری امروز محسوب می شود، سال گذشته با توسعه و احداث فضاهای سبز شهری، بوستانها و پارک های محله ای، سرانه فضای سبز شهری از 6 متر به حدود 9 متر ارتقا یافت.

مختاری با اشاره به تخصیص 54 درصد بودجه شهرداری به سهم وظیفه خدمات عمرانی و تأمین زیرساخت‌های عمرانی، ادامه داد: همچنین در زمینه فرهنگی و ارتقای  کیفی و کمی زیرساختها و اماکن فرهنگی و سرانه های این حوزه نیز احداث چهار پروژه شاخص شامل خانه فرهنگ استقلال، خانه فرهنگ شهرک شهید عزیزی، خانه فرهنگ جوادآباد و توسعه خانه جوان عملیاتی گردید که در هفته دولت سال جاری شاهد افتتاح و بهره برداری برخی از این پروژه های فرهنگی خواهیم بود.

شهردار قدس در ادامه با اشاره به اینکه سالن کشتی در هفته دولت به بهره برداری می رسد، گفت: در زمینه ارتقای سرانه های ورزشی نیز طبق برنامه ریزی های صورت گرفته اقدامات متعدد عمرانی نظیر احداث سالن ورزشی در منطقه یک و عملیات احداث دو استخر در دو نقطه از سطح شهر آغاز گردیده است تا با این پروژه های عمرانی در حوزه ورزش، شاهد تأمین سرانه های ورزشی شهر باشیم.

وی، با اشاره به اینکه مسأله عبور و مرور شهری و اتخاذ تمهیدات ترافیکی نیز به عنوان یکی از مطالبات شهروندان در اقدامات شهرداری مورد توجه قرار گرفته است، تصریح کرد: همچنین با توجه به لزوم توجه به ساماندهی وضعیت معابر سطح شهر به عنوان ملاک ارزیابی عملکرد شهرداری و بودجه چهارصد و سی و هشت میلیارد ریالی تخصیص یافته به برنامه بهبود عبور و مرور شهری از جمله آسفالت ریزی، جدولگذاری، پیاده رو سازی، اقدامات متعددی در همین راستا صورت گرفته است.

مختاری شهردار قدس در خاتمه بیان داشت: با توجه به اینکه یکی از مهمترین دغدغه های شهرداری و شورای اسلامی شهر تأمین رضایتمندی شهروندان است، امیدواریم با احداث پروژه‌های متعدد عمرانی، بهره‌برداری بخش عمده‌ای از این پروژه‌ها در سال جاری و تأمین و ارتقای زیرساختهای شهری، خدمات مطلوبی به شهروندان ارائه دهیم.
 بنا بر این گزارش؛ مراسم گرامیداشت روز خبرنگار امروز با حضور شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر قدس و جمعی از خبرنگاران و فعالان حوزه خبر و اطلاع رسانی در سالن جلسات شهرداری قدس برگزار گردید.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس