۱۳۹۸/۰۵/۲۷
هم اکنون در ساختمان پارلمان شهری شهر قدس:
اعضای هیات رئیسه شورای شهر مشخص شدند/ حسین چناقچی به سمت ریاست شورای اسلامی شهر قدس انتخاب شد
ساعتی قبل انتخابات هیأت رییسه شورای اسلامی شهر قدس در سال سوم از دوره پنجم برگزار گردید و حسین چناقچی با کسب 6 رای به عنوان رییس شورای اسلامی شهر قدس انتخاب شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، امروز در صد و هشتاد و سومین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر قدس، انتخابات هیات رئیسه سومین سال دوره پنجم شورای اسلامی شهر با حضور خدابخش محمدزاده پودینه معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان، مسئولین فرمانداری و اعضای شورای شهر قدس برگزار گردید.

بنا بر این گزارش، در این جلسه پس از رای گیری صورت گرفته حسین چناقچی با کسب 6 رای به عنوان رییس شورای اسلامی شهر قدس برای  سومین سال دوره پنجم انتخاب گردید.

همچنین الهام میرزایی به عنوان نایب رییس شورا با 8 رای، داود گرجی به عنوان خزانه دار با 8 رای، نقی علی وند با کسب 7 رای به عنوان منشی اول شورا و ابوطالب آذر براء با 8 رای به عنوان منشی دوم شورای اسلامی شهر قدس انتخاب شدند.