۱۳۹۸/۰۶/۱۶
محسن همیانی، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر قدس:
گشت موتور سیكلت های سیار حامل كپسول آتش نشانی در ایام محرم در شهر قدس
محسن همیانی، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر قدس از گشت منظم موتورسیکلت‌های اطفاء در در ماه محرم به منظور شناسایی خطرات و تضمین ایمنی هیئات مذهبی و دسته های عزاداری خبر داد.

محسن همیانی، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر قدس:
گشت موتور سیکلت های سیار حامل کپسول آتش نشانی در ایام محرم در شهر قدس

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، محسن همیانی گفت: با توجه به اینکه حضور فعال شهروندان به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام در ایستگاه های صلواتی، هیئت ها و مساجد وجود دارد، گشتهای موتور سیکلت به همراه کپسول آتش نشانی در سطح شهر به صورت منظم انجام می شود.

وی افزود: این اقدام با هدف تسریع و تسهیل شناسایی نقاط حادثه خیز و پیشگیری از بروز اتفاقات و سرکشی برای بررسی ایمنی مشعل های گازسوز هیئت ها و ایستگاه صلواتی می باشد.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس در ادامه تصریح کرد: با توجه به اینکه حجم ازدحام شهروندان عزادار در خیابان های شهر زیاد می باشد و عرض معابر نیز در برخی از نقاط اجازه عبور و مرور خودروهای سنگین آتش نشانی را نمی دهد این موتورسیکلت‌ها به صورت سریع تر با نیروهای کارآزموده آتش‌نشانی به محل های موردنیاز اعزام خواهند شد تا در صورت لزوم گزارش اعزام کمک را به مرکز ارسال نمایند.

وی در ادامه گفت: از هیئات و دسته های مذهبی تقاضا می گردد هنگام حضور در معابر شهر فضایی را برای تردد سایر خودروها و وسایل امداد رسانی از جمله خودروهای اورژانس آتش‌نشانی و پلیس را فراهم نمایند تا از بروز ترافیک و سد معابر نیز جلوگیری گردد.

همیانی در پایان بیان داشت: ضمن قبولی طاعات و عبادات مردم شریف قدس از شهروندان تقاضا داریم تا با رعایت نکات ایمنی و مشارکت و همیاری با نیروهای امدادی و موتورسیکلت های سیار در سطح شهر از بروز حوادث احتمالی پیشگیری به عمل آورند.