يکشنبه, 31 شهريور 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۰۶/۱۶
برگزاری جلسه توجیهی امر به معروف و نهی از منكر در شهرداری قدس
به همت پایگاه بسیج شهید چمران شهرداری قدس ظهر امروز و پس از نماز ظهر و عصر در نمازخانه ساختمان مرکزی شهرداری قدس جلسه توجیهی امر به معروف و نهی از منکر کارکنان شهرداری برگزار گردید.

به همت پایگاه بسیج شهید چمران شهرداری قدس برگزار گردید:
برگزاری جلسه توجیهی امر به معروف و نهی از منکر در شهرداری قدس

به همت پایگاه بسیج شهید چمران شهرداری قدس ظهر امروز و پس از نماز ظهر و عصر در نمازخانه ساختمان مرکزی شهرداری قدس جلسه توجیهی امر به معروف و نهی از منکر کارکنان شهرداری برگزار شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، جلسه توجیهی امر به معروف و نهی از منکر با هدف ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر ، با خطبه های پس از نماز حجت الاسلام والمسلمین ملکی، نماینده ولی فقیه در سپاه شهرستان قدس برگزار شد.

بنابر این گزارش، این جلسه به صورت ماهانه و به همت پایگاه بسیج شهید چمران شهرداری قدس در راستای تفسیر و تشریح ویژگی های جامعه اسلامی با محوریت نهضت عاشورایی پرداخته شد.

گفتنی است: ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرداری قدس تحت ساختار اداری پایگاه بسیج شهید چمران شهرداری به تدوین رویه ها و خط مشی هایی در خصوص پیاده سازی اصول و قواعد مربوط به این رویکرد در ساختار اداری و در تکریم ارباب رجوع پرداخته است و این برنامه ها به صورت منظم و برای مناسبت های گوناگون به روز رسانی می گردد و به واحد ها ابلاغ می شود.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس