شنبه, 10 اسفند 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۰۶/۱۸
اجتماع بزرگ عزاداران شهر قدس در تاسوعای حسینی برگزار شد

اجتماع بزرگ عزاداران شهر قدس در تاسوعای حسینی برگزار شد

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، همزمان با تاسوعای حسینی هیات های مذهبی شهر قدس با اجتماع در میدان آزادی این شهر در سوگ سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش به عزاداری و ماتم پرداختند.

این اجتماع بزرگ با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین جوکار امام جمعه شهرستان قدس و با حضور اعضای شورای اسلامی شهرقدس، مسئولان و پرسنل شهرداری قدس و اقشار مختلف مردم برگزار شد.

لازم به ذکر است: اجتماع بزرگ عزاداران با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قدس، هیات رزمندگان اسلام شهرستان قدس و هیات بیت العباس(ع) برگزار گردید.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس