پنج‌شنبه, 2 آبان 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۰۷/۱۶
اعزام ۱۰ دستگاه اتوبوس متعلق به سازمان حمل و نقل شهرداری قدس به منظور خدمات رسانی و جابجایی زوار اربعین حسینی
رییس سازمان حمل و نقل شهرداری قدس از آمادگی و اعزام ۱۰ دستگاه اتوبوس به مرز مهران به منظور خدمات رسانی و جابجایی زائران اربعین حسینی خبر داد.

رییس سازمان حمل و نقل شهرداری قدس از آمادگی و اعزام ۱۰ دستگاه اتوبوس به مرز مهران به منظور خدمات رسانی و جابجایی  زائران اربعین حسینی خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ داود حبیبی رییس سازمان حمل و نقل شهرداری قدس ضمن تاکید بر ارائه خدمات حمل و نقلی به زائرین اربعین حسینی بیان داشت: همچون سالهای گذشته این سازمان آماده خدمات رسانی به هموطنان گرامی در مرز مهران میباشد.

حبیبی افزود: ناوگان اعزامی به مدت ۱۰ روز در مرز مهران مسقر هستند و برای ارائه خدمات رسانی به زائرین اباعبدالله الحسین (ع) در مسیرهای اعلام شده توسط ستاد اربعین از آمادگی کامل برخوردار میباشند.

حبیبی در پایان ضمن قدردانی از مدیر عامل اتحادیه اتوبوسرانیهای شهری کشور، ازآمادگی آن اتحادیه برای پشتیبانی لجستیکی برای اعزام ناوگان خبرداد و گفت: اتوبوسهای اعزامی شهر قدس در تاریخ ۱۳۹۸/۰۷/۲۳از شهر قدس به مقصد مهران حرکت و به جابجایی زائران اربعین حسینی خدمت رسانی خواهند نمود.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس