چهارشنبه, 19 ارديبهشت 1403
     ۱۳۹۸/۰۷/۳۰
سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس:
اتمام عملیات آسفالت ریزی و اجرای رفیوژ میانی خیابان جمهوری شهر قدس
مهرداد زارع سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس، از اجرای عملیات آسفالت ریزی خیابان جمهوری با مساحت 1700 متر مربع و عملیات جدولگذاری رفیوژ میانی این بلوار به طول 213 متر خبر داد.

سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس:
اتمام عملیات آسفالت ریزی و اجرای رفیوژ میانی خیابان جمهوری شهر قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهرداد زارع گفت: با هدف ارتقای سطح ایمنی، تسریع در تردد شهروندان و کاهش حوادث رانندگی، عملیات آسفالت ریزی و احداث رفیوژ میانی خیابان جمهوری توسط عوامل حوزه فنی و عمرانی شهرداری اجرایی گردید.

سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس، با بیان اینکه در این عملیات پس از تعریض معبر، اقداماتی چون نخاله برداری و خاکبرداری، احداث رفیوژ، تسطیح مسیر، زیرسازی و آسفالت ریزی صورت گرفته است، افزود: در عملیات احداث رفیوژ میانی خیابان جمهوری به طول 213 متر عملیات جدولگذاری و با مساحت 1700 متر مربع عملیات روکش آسفالت با استفاده از 360 تن آسفالت صورت گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات در حال انجام در زمینه ساماندهی معابر سطح شهر، تصریح کرد: در راستای ساماندهی و بهسازی معابر سطح شهر اقدامات متعددی در حال انجام است که می توان به اجرای عملیات جدولگذاری و کف سازی محوطه باغ ملی، اجرای عملیات جدولگذاری خیابان ساحل، تخریب جداول قدیمی و اجرای جداول جدید کوچه معلم واقع در خیابان امام سجاد(ع)، زیرسازی و اجرای بتن مگر و اجرای کفپوش بلوار سی متری شهدا، پی کنی کوچه کمیل، اجرای عملیات جدولگذاری کوچه شهید درودیان و خیابان طالقانی سرخه حصار و لوله گذاری فاز دوم کانال زردآب اشاره کرد.

مهرداد زارع در خاتمه اظهار داشت: در صورت مساعد بودن شرایط جوی روند اجرایی عملیات ساماندهی و بهبود وضعیت معابر سطح شهر با توجه به اهمیت و ضرورت توجه به مسائل عمرانی در سطح شهر همسو با نیاز شهر و شهروندان و در راستای جلب رضایتمندی شهروندان ادامه خواهد یافت.