۱۳۹۸/۰۷/۳۰
شهردار قدس خبر داد:
اجرای عملیات خط كشی محوری معابر به طول 123500 متر در 6 ماه نخست سال جاری
مسعود مختاری شهردار قدس، از اجرای عملیات خط کشی محوری معابر سطح شهر قدس به طول 123500 متر در 6 ماه نخست سال جاری خبر داد.

شهردار قدس خبر داد:
اجرای عملیات خط کشی محوری معابر به طول 123500 متر در 6 ماه نخست سال جاری

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری اظهار داشت: در راستای افزایش ضریب ایمنی ، تسریع و سهولت در تردد خودروها، در 6 ماه نخست سال جاری به طول 123500 متر خط کشی محوری در معابر اصلی سطح شهر توسط اداره ترافیک این شهرداری اجرایی گردیده است.

وی با بیان اینکه عملیات خط کشی محوری (ممتد و منقطع) در معابر اصلی شهر مانند بلوار 45 متری انقلاب، بلوار 45 متری شهید کلهر، بلوار 30 متری شورا، بلوار جمهوری، بلوار شهید همدانی و بلوار شهید قاسم اصغر و غیره صورت گرفته است، تصریح کرد: این اقدامات با هدف ترویج فرهنگ انضباط ترافیکی، نظم بخشیدن به رفت و آمد وسایل نقلیه، الزام رانندگان برای حرکت بین خطوط، افزایش ضریب ایمنی و روان سازی جریان ترافیکی صورت گرفته است.

شهردار قدس، در خاتمه به دیگر اقدامات صورت گرفته توسط اداره ترافیک شهرداری اشاره کرد و افزود: همچنین رنگ آمیزی سرعتگیرهای سطح شهر، نصب چراغهای زماندار، چشمکزن و تعمیر و نگهداری آنها، رنگ آمیزی بلوک های عابر پیاده سطح شهر، نصب علایم و تابلوهای ترافیکی در سطح شهر، جانمایی سرعت گیرها و بلوکهای عابر پیاده در سطح شهر به صورت مستمر، ایمن سازی عابر پیاده در نقاط پر تردد و حادثه خیز و غیره نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در حوزه ترافیک شهرداری در 6 ماه نخست سال جاری بوده است.