چهارشنبه, 29 آبان 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۵
استادیوم قدس جزو استاندارد‌ترین ورزشگاه‌های كشور است
شهردار قدس در واکنش به صحبت‌های یحیی گل محمدی سرمربی تیم شهر خودرو در خصوص کیفیت پایین زمین چمن استادیوم شهرقدس، گفت: استادیوم شهدای شهرقدس یکی از استاندار ترین ورزشگاه‌های کشور است و یقینا در صورت عدم آمادگی چمن ورزشگاه، سازمان لیگ اجازه برگزاری مسابقه را نمی‌دهد.

استادیوم قدس جزو استاندارد‌ترین ورزشگاه‌های کشور است

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ مسعود مختاری شهردار قدس اظهار داشت: ورزشگاه‌های شهدای شهرقدس یکی از استانداردترین ورزشگاه‌ها از نظر زمین چمن و امکانات جانبی محسوب می‌شود و قبل از برگزاری مسابقه لیگ برتر نمایندگان سازمان لیگ، فدراسیون فوتبال و هیئت فوتبال استان زمین ورزشگاه را بررسی و سپس اجازه برگزاری مسابقه را صادر می‌کنند.

وی افزود: اینکه مربی ناکامی‌های تیم را به پای زمین بازی بگذارد، زیبنده اخلاق حرفه‌ای و مربیگری نیست و ورزشگاه شهدای شهرقدس میزبان تیم لیگ برتری پیکان است و اخیرا توافقاتی با تیم سایپا انجام گرفته است.

شهردار قدس بیان داشت: در لیگ دسته ۱ نیز قراردادی منعقد نشده است و الا تیم‌های لیگ دسته یک نیز حاضر به حضور در این ورزشگاه و برگزاری مسابقات هستند که شهرداری قدس این اجازه را تا به امروز در جهت جلوگیری از کاهش کیفیت زمین چمن نداده است.

مختاری گفت: زمینی که تحت فشار قرار می‌گیرد نیاز به ترمیم و رسیدگی دارد که در همین خصوص یکی از بهترین پیمانکاران نگهداری زمین‌های چمن ورزشگاه‌ها را در اختیار گرفتیم تا نگهداری چمن به صورت علمی و حرفه‌ای انجام شود.

وی در خاتمه تصریح کرد: در این بین ممکن است اختلالاتی نیز به وجود آید اما مطمئنا اگر زمین چمن استادیوم شهدای شهرقدس آمادگی برگزاری مسابقه را نداشت، سازمان لیگ اجازه برگزاری مسابقه را نمی‌داد.

شایان ذکر است: یحیی گل محمدی سرمربی تیم لیگ برتری شهر خودرو هفته گذشته پس از تساوی مقابل سایپا در ورزشگاه شهدای شهرقدس ضمن انتقاد از وضعیت چمن این استادیوم گفت: در این زمین واقعاً نمی‌شد کار کرد و این زمین، زمینی برای مسابقه نیست، احساس می‌کردیم به زمین کشاورزی آمده‌ایم.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس