دوشنبه, 5 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۴
دکتر محسن عسگری
با توجه به نیاز شهروندان تعریض كوچه شهید باهنر در اولویت شهرداری قرار گیرد
دکتر محسن عسگری در نطق پیش از دستور جلسه رسمی ۲۰۰ شورای اسلامی شهرقدس که با حضور شهردار برگزار شد، گفت: بازگشایی و تعریض معابر از دغدغه های مهم مدیریت شهری است.

با توجه به نیاز شهروندان تعریض کوچه شهید باهنر در اولویت شهرداری قرار گیرد.

وی افزود: عملیات تعریض با هدف بازگشایی، تعریض معابر و آسان سازی عبور و مرور شهروندان و رفع مشکلات ترافیکی و در راستای خدمت رسانی بهتر و شایسته به شهروندان انجام می شود.

عضو شورای اسلامی شهرقدس گفت: کوچه باهنر یکی از معابر قدس است که با توجه به موقعیت آن، احتیاج مبرمی به تعریض دارد که برای این کار باید با صاحب دو ملک توافق صورت گیرد.

دکتر عسگری اظهار داشت: تملک و تخریب املاک موجود در طرح بازگشایی معابر، با هدف رفاه حال شهروندان و سهولت در تردد آنها انجام می‌شود، که در این رابطه مشارکت شهروندان امری ضروری و اجتناب ناپذیر است که باید ادامه داشته باشد.

وی عنوان کرد: در همین راستا از شهرداری انتظار می رود هر چه سریعتر نسبت به توافق با صاحبان املاک اقدام نمایند.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس