پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۸/۰۸/۲۲
مهندس مسعود مختاری، رییس ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس:
تكمیل تجهیزات و آماده باش كامل ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس در اولویت اقدامات/ خرید 32 پمپ كفكش توسط ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس
ششمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس با حضور مسعود مختاری شهردار قدس، خدابخش محمدزاده پودینه معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان قدس و سایر مسئولان و اعضای ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس برگزار گردید.

مهندس مسعود مختاری، رییس ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس:
 تکمیل تجهیزات و آماده باش کامل ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس در اولویت اقدامات/ خرید 32 پمپ کفکش توسط ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری در ششمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری قدس ضمن مرور مصوبات جلسه قبل و اقدامات انجام شده گفت: لازم است تا مابقی اقدامات و مصوبات تا صبح شنبه به صورت کامل انجام پذیرد و گزارش کار مصوبات جلسه قبل ارائه گردد در همین راستا و به منظور آمادگی بیشتر در مواجه در بحرانهای احتمالی فصل سرما ضرورت دارد تا با پیگیری و انجام اقدامات لازم، دیگر مصوبات جلسه قبل نیز اجرایی گردد.

وی افزود: مطابق مصوبات جلسه قبل 20 پمپ 2 اینچی توسط سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی و 12 پمپ کفکش   توسط مدیران مناطق 1 و 2 و یک عدد پمپ 8 اینچی گازوئیلی نیز خریداری گردید.

شهردار قدس در ادامه تصریح کرد: زیرگذر امامزاده با یک جفت پمپ که یکی از آنها اتوماتیک است، مجهز گردیده است و با توجه به اینکه در هفته آینده بارندگی هایی رخ میدهد تا فردا ظهر نیز در مابقی زیرگذرهای سطح شهر عملیات آماده سازی و نصب پمپ ها به اتمام میرسد.

وی در ادامه بیان داشت: از فردا ظهر همه نیروهای ستاد مدیریت بحران شهرداری در آماده باش کامل هستند و حضور فیزیکی مدیران و ابواب جمعی آنها در مناطق و نواحی الزامی است.

وی در پایان بیان داشت: تاکسیرانی و اتوبوسرانی نیز به مقدار کافی وسایل نقلیه آماده به کار در زمان بارندگی ها داشته باشند و پاکسازی عمومی معابر شهر نیز توسط معاونت خدمات شهری و پیمانکاران پسماند در دستور کار قرار گیرد تا مشکلی در خصوص آبگرفتگی معابر پیش نیاید.