پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۸/۰۸/۲۳
حسین چناقچی، در کلاس آموزشی رانندگان سرویس مدارس شهر قدس:
ما خدمتگذار مردمیم و برای رفع مشكلات رانندگان تمام تلاشمان را بكار خواهیم گرفت
حسین چناقچی، رییس شورای اسلامی شهرستان قدس ضمن اشاره به خدمات و تسهیلات ایجاد شده برای کمک به رانندگان سرویس مدارس شورای اسلامی شهر را خدمتگذار مردم و پیگیر مشکلات صنوف مختلف خواند.

حسین چناقچی، در کلاس آموزشی رانندگان سرویس مدارس شهر قدس:

ما خدمتگذار مردمیم و برای رفع مشکلات رانندگان تمام تلاشمان را بکار خواهیم گرفت

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حسین چناقچی که به عنوان میهمان در این کلاس که در مجتمع فرهنگی حضرت باقرالعلوم (ع)، حضور داشت، گفت: در سال 98 به اندازه 30 سال گذشته بودجه صرف آسفالت ریزی در سطح شهر انجام شده است و بیش از 48 میلیارد تومان آسفالت ریزی انجام شده است.

وی افزود: با وجود این هنوز معابری در سطح شهر دچار ناهمواری هستند چرا که ادارات خدمات رسان مکررا در حال حفاری در سطح شهر هستند و ما خیابان هایی در شهر داشته ایم در سال جاری 3 مرتبه آسفالت ریزی در آن صورت گرفته است ولی هنوز وضعیت مطلوبی ندارند.

چناقچی تصریح کرد: همواره بر ارائه تسهیلات به اصناف تاکید داشته ایم و رانندگان سرویس های مدارس نیز از این قائده مستثنی نبوده و تلاش شد تا برای آن ها اعطای لاستیک یارانه ای صورت پذیرد.

وی در پایان بیان داشت: تقویت صنوف در شهر قدس موجب اشتغالزایی و رونق فعالیت های توسعه ای است و مجموعه شورای اسلامی شهر خود را خدمتگذار مردم می داند و همواره برای کمک به اقشار گوناگون تمام همت خود را به کار خواهد بست.