جمعه, 22 آذر 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری . شورای شهر .
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
به مناسبت هفته بسیج صورت گرفت:
دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قدس با فرمانده بسیج شهرستان
شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قدس با فرمانده بسیج شهرستان قدس دیدار نمودند و فرا رسیدن هفته بسیج را تبریک گفتند.

به مناسبت هفته بسیج صورت گرفت:
دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر قدس با فرمانده بسیج شهرستان

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، فرمانده بسیج شهرستان قدس، از همکاری ها و اقدامات به موقع شهرداری قدس در چند هفته اخیر تقدیر کرد و گفت: پاکسازی جهادی شهرداری در صبح روز بعد از اتفاقات رخ داده اقدامی بود که بسیار در بازگشت به شرایط عادی موثر بود و کمتر شهری توانسته است بدین صورت وضعیت عمومی شهر را ساماندهی نماید.

مسعود مختاری شهردار قدس نیز این دیدار را بهانه ای برای عرض خداقوت و ایام پر التهاب به نیروهای مردمی بسیج دانست و بیان کرد: غیرت و حمیت نیروهای سپاه و بسیج در مواقع بحران ها برای حفظ امنیت و حراست از ارزش های جامعه مثال زدنی و شایسته قدردانی است.

وی افزود: افتخار می کنیم در هر جایی باشیم جامه بسیج بر تن ماست و همواره به بسیجی بودن خود افتخار می کنیم.

حسین چناقچی، رییس شورای اسلامی شهر قدس نیز هفته بسیج را به  بزرگ بسیجی ایران اسلامی حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) و به بسیجیان گرانقدر این مرز و بوم تبریک گفت و تصریح کرد: تشکر ویژه از زحمتکشان بسیج و سپاه برای  بازگرداندن امنیت به شهر به عنوان یاوران امنیت جامعه و امیدواریم این نیروی مردمی از ظرفیت هایش برای بسیج عمومی مردم برای رفع کاستی ها و نارسایی ها و توسعه روزافزون میهن اسلامی مان ایران استفاده نماید و افتخار ما اعضای شورای اسلامی شهر قدس این است که در قامت یک بسیجی همواره در خدمت منافع و مصالح عمومی مردم عزیز شهرمان بوده ایم و این روند تا زمانی که توان خدمتگذاری داشته باشیم، ادامه خواهیم داد.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس