جمعه, 22 آذر 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۷
توسط عوامل حوزه فنی و عمرانی منطقه دو شهرداری قدس صورت گرفت:
اجرای عملیات لكه گیری آسفالت كوچه مهدیه با مساحت 120 متر مربع
مهدی عزیزی مدیر منطقه دو شهرداری قدس، از اتمام عملیات لکه گیری آسفالت کوچه مهدیه واقع در خیابان شهید قربانی خبر داد.

توسط عوامل حوزه فنی و عمرانی منطقه دو شهرداری قدس صورت گرفت:
اجرای عملیات لکه گیری آسفالت کوچه مهدیه با مساحت 120 متر مربع

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهدی عزیزی گفت: به منظور ارائه خدمات مطلوب به شهروندان با رسیدگی به وضعیت آسفالت معابر، عملیات لکه گیری آسفالت کوچه مهدیه واقع در خیابان شهید قربانی توسط عوامل حوزه فنی و عمرانی شهرداری منطقه دو اجرایی شد.

وی با بیان اینکه آسفالت و رسیدگی به وضع معابر و شبکه های ارتباطی سطح شهر، یکی از مهمترین اقدامات شهرداری در زمینه ارائه خدمات عمرانی به شهروندان است، تصریح کرد: این عملیات با مساحت 120 متر مربع با اقداماتی چون تخریب آسفالت فرسوده، نخاله برداری، زیرسازی، قیر پاشی و لکه گیری آسفالت صورت گرفت.

مدیر منطقه دو شهرداری قدس در خاتمه افزود: همچنین جدولگذاری کوچه اشکان واقع در خیابان ساحل، اجرای کفپوش بلوار سی متری شهدا، جدولگذاری ورودی بیمارستان در حال احداث، جدولگذاری خیابان گلستان، مخلوط ریزی کوچه عطار نیشابوری واقع در خیابان سجاد، لوله گذاری کاروگیت خیابان شهید باهنر، جدولگذاری و پیاده روسازی دور باغ ملی در حال انجام است.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس