جمعه, 22 آذر 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۰۹/۱۰
توسط عوامل خدمات شهری شهرداری قدس در حال اجراست:
ادامه حفر چاه های جذبی در معابر سطح شهر قدس
حمید کاظمی صیاد معاون خدمات شهری شهرداری قدس، از ادامه حفر چاه های جذبی در چند نقطه از معابر سطح شهر خبر داد.

توسط عوامل خدمات شهری شهرداری قدس در حال اجراست:
ادامه حفر چاه های جذبی در معابر سطح شهر قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حمید کاظمی صیاد گفت: با توجه به بارندگی های صورت گرفته و لزوم جمع آوری و دفع آبهای سطحی با شناسایی معابر آبگیر و دارای شیب تند، عملیات حفر چاه های جذبی و لایروبی کانالها و جوی های معابر در حال انجام است.

وی با بیان اینکه عملیات حفر چاه‌های جذبی با هدف تسهیل در جمع‌آوری و هدایت و دفع ‌آب‌های سطحی، جلوگیری از وقوع آبگرفتگی در سطح معابر و پیشگیری از بروز مشکل برای شهروندان در فصل بارندگی و همچنین حفظ و تقويت سفره های زير زمينی صورت میگیرد، افزود: در حال حاضر حفر چاه زیر پل زیرگذر امامزاده، اجرای حوضچه رسوبگیر در کوچه های میثم سوم و چهارم و حفر چاه واقع در کوچه مقداد توسط عوامل حوزه خدمات شهری شهرداری در حال اجرا است.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس، در خاتمه با اشاره بر این نکته که هزینه های جمع آوری و دفن پسماند، لایروبی انهار و کانالها، پاکسازی خیابان ها و معابر اصلی و فرعی شهر از محل پرداخت عوارض شهروندان صورت می گیرد؛ تأکید کرد: مشارکت شهروندان و عدم تخلیه زباله و نخاله های ساختمانی در انهار و کانال های فاضلاب نقش به سزایی در جلوگیری از بروز آب گرفتگی در زمان بارش باران دارد.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس