جمعه, 22 آذر 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری . شورای شهر .
     ۱۳۹۸/۰۹/۱۱
مجلس شورای اسلامی نماد آزادیخواهی و استقلال طلبی ملت ایران است
رییس شورای اسلامی شهرقدس گفت: مجلس شورای اسلامی نماد آزادیخواهی و استقلال طلبی ملت ایران است.

مجلس شورای اسلامی نماد آزادیخواهی و استقلال طلبی ملت ایران است

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، حسین چناقچی در جلسه رسمی شورای اسلامی شهرقدس ضمن تبریک روز مجلس شورای اسلامی، گفت: مجلس شورای اسلامی نماد قریب دو سده آزادیخواهی، استقلال طلبی و پیشرفت و ترقی خواهی ایرانیان و پافشاری آنان بر حاکمیت قانون و بهره گیری از خرد جمعی در پیشبرد امور مملکتی است.

وی افزود: مجلسی که به فرموده امام خمینی کبیر(ره) باید عصاره فضایل ملت باشد و وکلای آحاد مردم در آن بتوانند به دور از سیاست زدگی مرسوم و با تکیه بر نظرات کارشناسی نخبگان، استفاده از تجارب گرانسنگ دیگران و در پرتو احکام نورانی اسلام عزیز، قوانینی برای توسعه همه جانبه کشور و سعادت ملت وضع و بر تمام شئون مملکتی هم نظارت کنند.

چناقچی اظهار داشت: اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره روحانی اسوه و مجاهد ، شهید آیت‌ا… سیدحسن مدرس ، فرا رسیدن دهم آذرماه روز مجلس شورای اسلامی را همه خدمتگزاران ملت در مجلس شورای اسلامی ، به ویژه نماینده مردم شریف  شهرستان قدس تبریک عرض نموده و امیدوارم در سایه رحمت الهی در مسیر بالندگی ایران اسلامی و توسعه پایدار کشور عزیزمان توفیقات روز افزون نصیب گردد.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس