جمعه, 22 آذر 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری . شورای شهر .
     ۱۳۹۸/۰۹/۱۱
به مناسبت روز جهانی معلولان
همایش بهشتیان زمینی در قدس برگزار می شود

به مناسبت روز جهانی معلولان
همایش بهشتیان زمینی در قدس برگزار می شود

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس؛ رییس کمیسیون اجتماعی و امور ایثارگران شورای اسلامی شهرقدس گفت: به مناسبت روز جهانی معلولان، همایش بهشتیان زمینی در قدس برگزار می شود.

ابوطالب آذربرا گفت: «معلولیت»، واژه‌ای است که بیشتر در ذهن ما به معنای یک ناتوانی معنی می‌شود و می‌تواند مشکلاتی را برای فرد معلول ایجاد کند، اما معلولان سرتاسر دنیا، بارها این را به اثبات رسانده‌اند که معلولیت، محدودیت نیست.

وی افزود: با همکاری کمیسیون اجتماعی شورای اسلامی شهرقدس جهت گرامیداشت این روز، مراسمی شاد همراه با برگزاری نمایشگاه توانمندیهای معلولان از ساعت ۹ تا ۱۱:۳۰ صبح یکشنبه ۱۷ آذرماه در تالار مهرآفرین شهرقدس برگزار می شود.

رییس شورای اسلامی شهرستان قدس ادامه داد: معلولان باید فرصت یابند تا استعدادهای خلاّق هنری و فکری خود را رشد داده و آن را نه تنها برای منافع خود، بلکه برای غنی سازی جامعه به کار گیرند. به این منظور، باید دسترسی آنان برای مشارکت در فعالیت های فرهنگی تضمین شود.

آذربرا اظهار داشت: این مراسم با برنامه های جنبی همچون برپایی نمایشگاهی از آثار دانش آموزان معلول، اجرای سرود و شعرخوانی تتوسط کودکان استثنایی اجرا می شود.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس