پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۸/۰۹/۲۰
مدیر منطقه یک شهرداری قدس:
پروژه های متعدد عمرانی در سطح منطقه یك در حال انجام است
محمدرضا اسدی مدیر منطقه یک شهرداری قدس، با اشاره به اقدامات در حال انجام در سطح منطقه یک شهر، از تلاش بی وقفه در پیگیری و اجرای فعالیتهای فنی و عمرانی در سطح منطقه خبر داد.

مدیر منطقه یک شهرداری قدس:
پروژه های متعدد عمرانی در سطح منطقه یک در حال انجام است

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، محمدرضا اسدی با اشاره به اقدامات عمرانی در حال اجرا در زمینه بهسازی و ارتقای وضعیت کیفی معابر سطح منطقه، گفت: در ادامه انجام فعالیتهای عمرانی در سطح منطقه و تأمین زیرساختهای شهری، طی هفته های اخیر پروژه های متعددی در زمینه ساماندهی و بهسازی معابر با اجرای عملیات جدولگذاری، پیاده روسازی، زیرسازی و روکش آسفالت عملیاتی شده است.

مدیر منطقه یک شهرداری قدس، افزود: از جمله این اقدامات عمرانی می توان به اصلاح هندسی و جدولگذاری بلوار امام حسین(ع)، اتمام عملیات تسطیح و زیرسازی خیابان پیروزی جنوبی، اتمام عملیات تخریب نهر فرسوده و لوله گذاری کوچه شهید باهنر، اجرای عملیات زیرسازی و کفپوش گذاری کوچه بدر واقع در خیابان جوادالائمه و خیابان شهید صبرعلی جعفری، کفپوش گذاری پیاده روهای میدان 9 دی و رفیوژ میانی بلوار مصلی، اتمام عملیات فاز 3 لوله گذاری کانال زرد آب و تست آبگیری آن و لکه گیری خیابانهای اصلی منطقه اشاره کرد.

وی در خاتمه با تأکید بر اینکه ارتقای وضعیت کیفی معابر سطح شهر در راستای تسهیل در عبور و مرور شهروندان از اولویت های شهرداری می باشد، بیان داشت: ارایه خدمات عمرانی به شهروندان در نقاط و محلات سطح منطقه یک براساس نیاز سنجی های صورت گرفته با جدیت پیگیری و دنبال می شود و امیدواریم با پیگیری و تسریع در پروژه های حوزه فنی و عمران بتوانیم رضایت شهروندان را در این زمینه جلب کنیم.