شنبه, 10 اسفند 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۱۰/۲۲
مسعود مختاری شهردار قدس:
بهره برداری دو منظوره از سالنهای ورزشی شهرداری قدس در زمان وقوع بحرانهای احتمالی
مسعود مختاری شهردار قدس، از بهره برداری دو منظوره از سالنهای ورزشی شهرداری قدس در زمان مواجهه با بحرانهای احتمالی خبر داد.

مسعود مختاری شهردار قدس:

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مسعود مختاری گفت: یکی از مسائل مطرح در مدیریت بحران به ویژه در زمینه حوادث غیر مترقبه، مکان یابی بهینه و ایجاد و پیش بینی فضاها و زیرساختهایی  به منظور اسکان شهروندان در مواجه و یا پس از بروز حادثه می باشد.

وی با اشاره به پیش بینی استفاده از امکانات موجود شهرداری در هنگام وقوع حوادث غیر متفرقه، افزود: به همین منظور در هنگام وقوع حوادث احتمالی در صورت نیاز سالن‌های ورزشی شهرداری جهت اسکان موقت و اضطراری شهروندان در زمان بحران پیش بینی شده است و در هفتمین جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری مقرر گردیده از سالنهای ورزشی شهرداری با تغییر نام به سالن مدیریت بحران و ورزشی بهره برداری صورت گیرد.

شهردار قدس در خاتمه تصریح کرد: با توجه به ضرورت حفظ آمادگی در برابر بحران های احتمالی غیر قابل پیش بینی و تسریع و تسهیل در دسترسی به تجهیزات امداد و نجات و ضرورت تقویت زیرساختهای عمرانی در زمینه مدیریت بحران، سوله مدیریت بحران پارک حنانه احداث گردیده و در حال حاضر عملیات عمرانی آن بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس