شنبه, 10 اسفند 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۱۰/۲۳
در مرکز همایش های فرهنگ و هنر شهرداری قدس:
برگزاری كارگاه آموزشی مسئله یابی مشاركتی نهاد خانواده
در ادامه سلسله نشست های طرح ملی گفتگوی خانواده، کارگاه آموزشی مسئله یابی مشارکتی نهاد خانواده ویژه مادران در مرکز همایش های فرهنگ و هنر شهرداری قدس برگزار شد.

در مرکز همایش های فرهنگ و هنر شهرداری قدس:
برگزاری کارگاه آموزشی مسئله یابی مشارکتی نهاد خانواده

در ادامه سلسله نشست های طرح ملی گفتگوی خانواده، کارگاه آموزشی مسئله یابی مشارکتی نهاد خانواده ویژه مادران  در مرکز همایش های فرهنگ و هنر شهرداری قدس برگزار شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، در ادامه سلسله نشست های طرح ملی گفتگوی خانواده، کارگاه آموزشی مسئله یابی مشارکتی نهاد خانواده ویژه مادران با بررسی مسائلی چون عدم آموزش مناسب تکنیک های زندگی، مسئله فقر، تاثیرات عدم سلامت روحی و روانی و دخالت والدین در زندگی، در دو نوبت صبح و عصر در مرکز همایش های فرهنگ و هنر شهرداری قدس برگزار شد.

بنا بر این گزارش؛ بررسی ریشه ها، آسیبها و تأثیرات سوء عدم آموزش مناسب تکنیک های زندگی درابعاد مختلف زندگی مانند تربیت ناصحیح فرزندان، تعصبات خشک، عدم خلاقیت، عدم مدیریت مالی، نداشتن هدف از زندگی، عدم استقلال در تصمیم گیری، عدم مشارکت در فعالیتهای اجتماعی، عدم درک مسائل، عدم توانایی در حل مسئله، عدم پذیرش افکار و تحمیل نظر و اعتقادات از جمله مباحث مطروحه در این کارگاه آموزشی بود.

همچنین در این کارگاه آموزشی ریشه های عدم سلامت روحی و روانی با مطرح شدن مسائلی چون اعتیاد، تربیت خانوادگی، ترس، شک و تردید، اختلال شخصیتی، تأثیر محیط زندگی، عدم آگاهی و آموزش، عدم ثبات شخصیتی و بررسی آسیبهای این معضل، ریشه یابی معضل فقر با مطرح شدن مباحثی چون بیکاری، عدم مسئولیت پذیری، عدم توانایی های فردی، عدم امنیت شغلی، نداشتن خلاقیت و بررسی تأثیرات سوء مسئله فقر در مباحثی چون طلاق، نداشتن انگیزه برای زندگی، تکدی گری، عدم انسجام خانوادگی و غیره نیز مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است؛ بررسی ریشه ها و آسیبهای دخالت والدین در خانواده ها با مطرح شدن مسائلی چون اختلاف های خانوادگی، قضاوت بی جا،  کمرنگ شدن عواطف خانوادگی، ایجاد فاصله از والدین، سلب آرامش از نهاد خانواده، سردرگمی و غیره نیز از دیگر مباحث مطروحه در کارگاه آموزشی مسئله یابی مشارکتی نهاد خانواده ویژه مادران بود.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس