شنبه, 10 اسفند 1398
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۱۰/۲۴
توسط اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس صورت گرفت:
نورپردازی شبانه پل مكانیزه قدس و پل آتشنشان شهر قدس
رضا غزاله مدیر اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس، از نورپردازی پل مکانیزه قدس و پل آتشنشان خبر داد.

توسط اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس صورت گرفت:
نورپردازی شبانه پل مکانیزه قدس و پل آتشنشان شهر قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، رضا غزاله با بیان اینکه توجه به سیمای شبانه شهرها برای ارتقای سطح کیفی زندگی شبانه و حضور پذیری افراد ضروری است، گفت: امروزه نورپردازی تعریف کننده هویت و سیمای شبانه شهر است و نورپردازی مطلوب شهری سبب ارتقای کیفیت محیط شهر و ایجاد منظر شهری مطلوب می شود.

مدیر اداره سیما و منظر شهری شهرداری قدس، افزود: با توجه به اینکه بلوار 45 متری انقلاب به عنوان یکی از معابر اصلی شهر و دارای جایگاهی مهم در ایجاد سیمای بصری مطلوب در سطح شهر می باشد، به همین منظور در اولویت اقدامات اداره سيما و منظر شهری شهرداری قرار گرفته و در همین راستا عوامل این اداره اقدام به نورپردازی پل مکانیزه قدس و پل آتشنشان کرده اند.

وی در خاتمه تأکید کرد: توجه به نور و نورپردازی در شهر ضمن معرفی بهتر فضاها و محیط های مختلف شهری، به نوعی منجر به توجه و دقت به رشد، ارتقا و بالندگی منظر شهری نیز خواهد شد که پایداری، پویایی، امنیت، جذابیت، و متبلور ساختن پتانسیل های مختلف شهری را در ساعات مختلف شبانه روز برای شهر به ارمغان خواهد آورد.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس