۱۳۹۸/۱۲/۰۷
مهدی عزیزی خبر داد:
عملیات رفع آبگرفتگی معابر سطح منطقه دو شهر قدس ادامه دارد
مهدی عزیزی مدیر منطقه دو شهرداری قدس از تداوم انجام عملیات رفع آبگرفتگی معابر این منطقه توسط عوامل زحمتکش حوزه خدمات شهری خبر داد.

مهدی عزیزی خبر داد:
عملیات رفع آبگرفتگی معابر سطح منطقه دو شهر قدس ادامه دارد

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهدی عزیزی با اشاره به بارش نزولات آسمانی که موجب آبگرفتگی برخی از معابر شد، گفت: همزمان با آغاز بارندگی، پرسنل حوزه خدمات شهری منطقه با استفاده از تجهیزات آبکشی و پمپهای تخیله آب سیار اقدام به آبکشی و رفع آبگرفتگی معابر سطح منطقه دو کردند.

مدیر منطقه دو شهرداری قدس، تصریح کرد: در این عملیات چندین نقطه از معابری که در اثر بارندگی دچار آبگرفتگی شده بود، شناسایی گردید و رفع آبگرفتگی در معابری چون کوچه پرستو واقع در خیابان شهید قربانی، کوچه المهدی، کوچه نرگس هفتم واقع در بلوار نسترن توسط عوامل زحمتکش حوزه خدمات شهری منطقه صورت گرفت.

وی در خاتمه افزود: علی رغم رسوبگیری و لایروبی هایی که به صورت مستمر در طول سال توسط حوزه خدمات شهری شهرداری صورت میگیرد، درصد بالایی از آبگرفتگی های معابر و اخلال در هدایت صحیح روان آبها در کانالها بر اثر ریختن زباله و پسماند در نهرها و جویهای آب می باشد که همکاری و مشارکت شهروندان در این خصوص می تواند راهگشا و برطرف کننده بخش اعظمی از مشکلات باشد.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس