شنبه, 15 ارديبهشت 1403
     ۱۳۹۸/۱۲/۱۰
مهدی عزیزی خبر داد:
تسطیح و نخاله برداری از اراضی بایر خیابان شهید قربانی شهر قدس
مهدی عزیزی مدیر منطقه دو شهرداری قدس، از تسطیح اراضی بایر و بارگیری نخاله از کوچه های میثم سوم و چهارم واقع در خیابان شهید قربانی خبر داد.

مهدی عزیزی خبر داد:
تسطیح و نخاله برداری از اراضی بایر خیابان شهید قربانی شهر قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهدی عزیزی گفت: به همت پرسنل حوزه خدمات شهری، عملیات تسطیح، پاکسازی و نخاله برداری از زمینهای خالی و بایر کوچه های میثم سوم و چهارم واقع در خیابان شهید قربانی انجام شد.

وی با بیان اینکه پیش از آغاز تسطیح، زباله ها و نخاله های موجود با لودر و کامیون جمع آوری و سپس این اراضی تسطیح شد، افزود: این اقدام به منظور حفظ بهداشت، زیباسازی منظر شهری، تسهیل در تردد شهروندان و ایجاد نقش پیشگیرانه جهت جلوگیری از انباشت نخاله های جدید بر روی مقادیر قبلی توسط نیروهای خدمات شهری در سطح منطقه دو صورت گرفته است.

مدیر منطقه دو شهرداری قدس در خاتمه تصریح کرد: شستشوی سطل و زیر سطلی های زباله در خیابانهایی چون شهید قربانی، خیابان خاکسار، جنت، شهید بهتویی و شهید زنده دل، رفع آبگرفتگی معابر در نقاطی مانند کوچه پرستو واقع در خیابان شهید قربانی، کوچه المهدی، کوچه نرگس هفتم واقع در بلوار نسترن و خیابان صنعت چهارم توسط عوامل زحمتکش حوزه خدمات شهری و نظافت ایستگاه های اتوبوس و معابر پس از بارندگی نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته در سطح این منطقه در طی روزهای اخیر بوده است.

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس