دوشنبه, 31 شهريور 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
در پیامی به مناسبت روز شهردار صورت گرفت:
تقدیر استاندار تهران از عملكرد مطلوب شهردار قدس در تحقق توسعه شهری
استاندار تهران در لوح تقدیری به مناسبت روز شهردار که توسط فرماندار شهرستان به شهردار قدس تقدیم گردید، از عملکرد مطلوب مهندس مسعود مختاری در اجرای پروژه‌های عمرانی و دستیابی به اهداف توسعه‌ شهری قدردانی کرد.

در پیامی به مناسبت روز شهردار صورت گرفت:
تقدیر استاندار تهران از عملکرد مطلوب شهردار قدس در تحقق توسعه شهری

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، دکتر لیلا واثقی، فرماندار شهرستان قدس که به مناسبت روز شهردار در دفتر شهردار قدس حضور یافته بود، لوح تقدیر استاندار تهران را به مهندس مسعود مختاری تقدیم کرد. انوشیروان محسنی‌بندپی، استاندار تهران در این لوح، ضمن تبریک روز شهردار به مهندس مختاری، از تلاش‌های چشمگیر ایشان در جهت انجام پروژه‌های عمرانی، فرهنگی، خدماتی، رفاهی و دستیابی به شاخصه‌های یک شهر توسعه‌یافته و پویا تقدیر کرد. متن پیام استاندار تهران به شهردار قدس بدین شرح است:

جناب آقای مهندس مسعود مختاری؛ شهردار محترم شهرقدس
با سلام و تحیات؛ بی‌شک تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دستیابی به شاخصه‌های یک شهر توسعه‌یافته و پویا، نیازمند تلاش و اراده جدی مسئولان به‌خصوص تلاشگران و خدمتگزاران عرصه مدیریت شهری است که فضایی مطلوب برای زندگی شهروندان فراهم می‌کنند.

ضمن تبریک روز شهردار، به پاسداشت همت چشمگیر و فعالیت‌های ارزنده در انجام پروژه‌های عمرانی، فرهنگی، خدماتی، رفاهی و ارائه خدمت به شهروندان که با اتکا به خداوند متعال، تعهد مدیریت و کارکنان تلاشگر آن مجموعه حاصل گردیده، تقدیر و تشکر می‌گردد و از خداوند متعال توفیقات روزافزون توأم با سعادت و سلامتی را برای جنابعالی مسئلت دارم.

انوشیروان محسنی بندپی

منبع خبر