پنج‌شنبه, 13 ارديبهشت 1403
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
عزیزی، مدیر منطقه ۲ شهرداری قدس با اشاره به عملکرد واحد تعریض شهردای منطقه ۲ قدس:
اجرای ۱۵ مورد عملیات تعریض معابر در سطح منطقه ۲ شهرقدس در سال ۹۸
عزیزی، مدیر منطقه ۲ شهرداری قدس از اجرای بیش از ۱۵ مورد عملیات تعریض در سطح معابر منطقه ۲ شهرقدس با انجام توافقات و اعطای امتیازات به مالکان جهت تسهیل در فرآیند عبور و مرور و رفع گره‌های ترافیکی خبر داد.

اجرای ۱۵ مورد عملیات تعریض معابر در سطح منطقه ۲ شهرقدس در سال ۹۸

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهدی عزیزی مدیر منطقه ۲ شهرداری قدس با اشاره به اجرای ۱۵ مورد عملیات تعریض در سطح منطقه ۲ شهرقدس در سال ۹۸، اظهار داشت: با توجه به اینکه کم‌عرض بودن معابر سطح شهر، موجب ایجاد گره‌های ترافیکی و به وجود آمدن مشکلاتی در تردد وسايل نقليه و عبور و مرور عابران پياده و دسترسی محلی می‌شود، عملیات تعریض املاک معارض در سطح شهر توسط شهرداری قدس با جدیت دنبال می‌شود.

وی افزود: با توجه به تاکیدات مهندس مختاری شهردار قدس و طرح جامع ساماندهی معابر شهرقدس، ساماندهی معابر همواره یکی از دغدغه‌های مهم مجموعه شهرداری بوده و تعیین تکلیف املاک معارض جهت تعریض و آزادسازی معابر و تسهیل در روند عبور و مرور شهروندان از اولویت‌های اصلی شهرداری منطقه ۲ قدس بوده است.

مدیر منطقه ۲ شهرداری قدس بیان داشت: در سال ۱۳۹۸ با توجه به رویکرد موجود بیش از ۱۵ مورد عملیات تعریض در سطح معابر منطقه ۲ شهرقدس با اجرای توافقات با مالکان و اعطای امتیازات لازم و بیش از ۱۲۰۰ متر مربع اجرا شد.

عزیزی تصریح کرد: علاوه بر موارد مذکور چندین مورد از املاک تصرف شده در سطح منطقه ۲ توسط این واحد تخریب و از مالکان سایر املاک معارض نیز جهت توافق و اجرای تعریض دعوت شده است که امیدواریم در سال آینده این موارد اجرایی شود.