سه‌شنبه, 19 فروردين 1399
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۷
به منظور ارزیابی اجرای طرح ضربتی انضباط شهری صورت گرفت:
بازدید میدانی فرماندار و معاون خدمات شهری شهرداری قدس از وضعیت سد معبر سطح شهر
ظهر امروز فرماندار و معاون خدمات شهری شهرداری قدس به منظور ارزیابی اجرای طرح ضربتی انضباط شهری و جمع آوری بساط گستران و دستفروشان، از وضعیت سد معبر بلوارها و خیابانهای اصلی شهر بازدید کردند.

به منظور ارزیابی اجرای طرح ضربتی انضباط شهری صورت گرفت:
بازدید میدانی فرماندار و معاون خدمات شهری شهرداری قدس از وضعیت سد معبر سطح شهر

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، ظهر امروز دکتر واثقی فرماندار شهرستان قدس و کاظمی صیاد معاون خدمات شهری شهرداری به منظور ارزیابی اجرای طرح ضربتی انضباط شهری و جمع آوری بساط گستران و دستفروشان سطح شهر که با هدف جلوگیری از اپیدمی ویروس کرونا و برقراری امنیت و انضباط اجتماعی صورت گرفته است، از وضعیت سد معبر بلوارها و خیابانهای اصلی شهر بازدید کردند.

بنا بر این گزارش؛ حمید کاظمی صیاد در جریان این بازدید بیان داشت: طی تمهیدات اتخاذ شده و به منظور حفظ سلامت شهروندان، جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در جامعه و ضرورت پیشگیری از شکل گیری تجمعات در سطح شهر، فعالیت تمامی بازارچه های سیار، روزبازارها و شب بازارهای سطح شهر تا اطلاع ثانوی تعطیل شده است و در همین راستا طرح ضربتی رفع سد معبر و جمع آوری دستفروشان و بساط گستران با جدیت پیگیری می شود.

وی افزود: این طرح با همکاری گشت‌های نظارتی و اکیپ‌های سیار شهرداری و نیروهای انتظامی اجرایی می شود که با توجه به اهمیت موضوع جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا ویروس، با ممانعت از فعالیت بساط گستران و توقیف اموال و اجناس ایشان، متخلفان و خاطیان بدون هیچ اغماضی به دستگاه قضایی ارجاع می شوند.

معاون خدمات شهری شهرداری قدس در خاتمه با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی بدون مشارکت شهروندان قادر به مهار و کنترل ویروس کرونا نخواهند بود، بر لزوم تعطیلی بازارهای هفتگی و تمامی مراکز فروش کالاهای غیر ضروری تأکید کرد و گفت: این مجموعه به هیچ وجه مخالف تأمین معیشت خانوارها و قطع درآمد دستفروشان نیست اما در شرایطی که حفظ جان و سلامتی شهروندان در میان باشد هرگونه مسامحه ای به منزله جفا در حق شهروندان است؛ لذا از تمامی کسبه، بازاریان و دستفروشان خواهشمندیم جهت توقف شیوع ویروس کرونا و جلوگیری از شکل گیری یک فاجعه‌ جبران ناپذیر، همکاری های لازم را در این خصوص داشته باشند.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس