سه‌شنبه, 19 فروردين 1399
عنوان گروه خبري / شهرداری .
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۸
بازدید مسئولان مدیریت شهری قدس از ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس
شهردار و رئیس شورای اسلامی شهرقدس در آخرین روز اداری سال ۹۸ با حضور در ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس از زحمات آتش نشانان و پرسنل سازمان تقدیر و تشکر کردند.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، عصر امروز مسئولان مدیریت شهری قدس در آخرین روز اداری سال جاری از ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس بازدید کردند.

در این بازدید با حضور مهندس مختاری شهردار قدس، چناقچی رئیس شورای اسلامی شهرقدس، ترکاشوند مشاور عالی شهردار، کاظمی صیاد معاون خدمات شهری شهرداری قدس و همیانی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس از ناوگان عملیاتی و لجستیک این ستاد بازدید شد.

مسئولان ضمن تبریک سال جدید به پرسنل و آتش نشانان زحمت کش سازمان آتش نشانی شهرداری قدس، از زحمات جهادی و شبانه روزی این پرسنل در طول سال ۹۸ و در تمامی برهههای حساس موجود تقدیر و تجلیل کردند.

منبع خبر
مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس