۱۳۹۹/۰۱/۱۷
بازدید شهردار قدس و رئیس كمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهرقدس از مجموعه زیتون شهرقدس
مهندس مختاری شهردار قدس به همراه آذربرا رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهرقدس با حضور در مجموعه زیتون شهرقدس از بوستان‌های ایران‌ما، بانوان و خانواده و بلوار ۳۵ متری جنب دانشگاه آزاد بازدید کردند.

بازدید شهردار قدس و رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهرقدس از مجموعه زیتون شهرقدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهرقدس، مهندس مسعود مختاری شهردار قدس به همراه آذربرا رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهرقدس، عزیزی مدیر منطقه ۲ شهرداری قدس، زارع سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک و شریفی سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای‌ سبز شهری شهرداری قدس از مجموعه زیتون شهرقدس بازدید کردند.

در این بازدید مسئولان از روند اجرایی پروژه های عمرانی در دست اقدام در بوستان‌های ایران ما و خانواده بازدید کردند.

در جریان این بازدید شهردار قدس دستورات لازم را به منظور تکمیل روند احداث این مجموعه، کاشت گونه‌های گیاهی مختلف و همچنین دسترسی بلوار ۳۵ متری به محور چیتگر صادر کرد.