۱۳۹۹/۰۱/۱۷
بازدید شهردار قدس و رئیس كمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهرقدس از عملیات احداث فاز دوم بوستان آب‌شن شهرقدس
مهندس مختاری شهردار قدس به همراه آذربرا رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس از روند اجرایی عملیات احداث فاز دوم بوستان ۴۰ هکتاری آب‌شن شهرقدس بازدید کردند.

بازدید شهردار قدس  و رئیس کمیسیون امور زیربنایی شورای اسلامی شهرقدس از عملیات احداث فاز دوم بوستان آب‌شن شهرقدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری شهردار قدس پیش از ظهر امروز به همراه آذربرا رئیس شورای اسلامی شهرستان قدس، عزیزی مدیر منطقه ۲ شهرداری قدس، زارع سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس و شریفی سرپرست سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قدس از بوستان آب‌شن شهرقدس بازدید کردند.

در این بازدید مسئولان از روند احداث فاز دوم بوستان، باغ گل محمدی، کاشت گیاهان دارویی و دیوار محافظتی رودخانه آیرین بازدید کردند. در جریان این بازدید شهردار قدس دستورات لازم را به منظور تسریع در روند اجرایی این بوستان صادر کرد‌.