پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۹/۰۱/۱۷
با جدیت اجرایی میشود:
استمرار عملیات ضدعفونی ادارات شهرستان قدس توسط نیروهای سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری
عملیات ضدعفونی و گندزدایی ادارت شهرستان قدس به منظور پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا ویروس، توسط نیروهای جهادی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس با جدیت اجرایی میشود.

با جدیت اجرایی میشود:

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، به منظور پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کووید 19 و ارتقای سطح بهداشت محیط کاری و همچنین کاهش ضریب آلودگی جهت ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، نیروهای عملیاتی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس با مواد و تجهیزات در اختیار و با رعایت جوانب ایمنی، عملیات ضدعفونی و گندزدایی تمامی ادارات، نهادها و مراکز عمومی سطح شهرستان قدس را با جدیت اجرایی میکنند و این اقدامات تا ریشه کنی کامل ویروس تداوم خواهد داشت.

لازم به ذکر است؛ این اقدامات پیشگیرانه جهت مقابله با شیوع بیشتر ویروس کرونا با همکاری و مشارکت شهروندان با اجتناب از ترددهای غیرضروری و در خانه ماندن منجر به قطع زنجیره انتقال بیماری می گردد که به همین منظور می بایست شهروندان در شرایط فعلی و به منظور پیشگیری از کرونا از مراجعه برای امور غیرضروری به ادارات و دستگاه های اجرایی جدا بپرهیزند.