دوشنبه, 5 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۳۱
با توجه به آغاز موج بارشی جدید:
آماده باش و حضور كامل نیروهای خدمات شهری شهرداری قدس
با توجه به شرایط جوی موجود و بارش باران از شب گذشته، پرسنل حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری قدس به همراه تجهیزات مربوطه از جمله پمپ‌های مکش آب برای جلوگیری از آبگرفتگی و همچنین تسهیل در تردد شهروندان در معابر و میادین اصلی حاضر بوده و در حالت آماده باش هستند.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، از شب گذشته پرسنل زحمت‌کش حوزه معاونت خدمات شهری در سطح شهر در تلاش برای رفع برخی آبگرفتگی‌ها در سطح معابر اصلی شهرقدس هستند که در اکثر موارد حجم بالای پسماند و زباله عامل گرفتگی جوی‌ها و آبگرفتگی معابر هستند.

از شهروندان محترم تقاضا می‌شود به منظور رفاه حال خود، رعایت حقوق شهروندی  جلوگیری از آبگرفتگی معابر از ریختن هر گونه پسماند و زباله در جوی‌ها، نهرها و کانال‌های آب خودداری کنند.

لازم به ذکر است: شماره تماس های ۴۶۸۳۱۵۵۵ - ۴۶۸۲۲۱۱۶ آماده پاسخگویی و خدمات رسانی به شهروندان هستند.

5.3.5.0
    V5.3.5.0