دوشنبه, 5 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۳۱
مهندس مختاری شهردار قدس:
رویكرد شهرداری قدس در استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری فضای سبز/اجرا ۴۰۰ هزار متر شبكه آبیاری فضاهای سبز شهری قدس در سال ۹۸
مهندس مختاری شهردار قدس با اشاره به رویکرد شهرداری قدس در استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری و آبرسانی در فضای سبز شهری به منظور مدیریت منابع آبی، کاهش هدررفت و توسعه کمی و کیفی سرانه فضای سبز، گفت: ۴۰۰ هزار متر شبکه آبیاری فضاهای سبز شهری در سال ۹۸ توسط شهرداری قدس در سطح شهرقدس اجرایی و راه‌اندازی شده است.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری شهردار قدس با اشاره به اجرای ۴۰۰ هزار متر شبکه آبیاری در فضاهای سبز شهرقدس در سال ۹۸، اظهار داشت: با توجه نقش و جایگاه فضای سبز در ارتقاء کیفیت محیط زیست و نشاط اجتماعی، مجموعه مدیریت شهری قدس در سال های اخیر طی برنامه ریزی‌های صورت گرفته کوتاه مدت و بلند مدت، همت خود را بر توسعه سرانه فضای سبز شهری و رسیدن به استاندارهای ملی و جهانی قرار داده است.

وی افزود: توسعه فضاهای سبز شهری و رساندن آنها به حد متعارف، رفع مشکلات و ابزار بسیاری را طلب می کند و یکی از فاکتورهای اصلی در توسعه فضای سبز تأمین زیرساخت‌های آبرسانی و آبیاری و استفاده بهینه از منابع آبی، متناسب با ویژگی های فضای سبز در مناطق مختلف است.

شهردار قدس بیان داشت: استفاده از سامانه‌های آبرسانی و آبیاری فضای سبز می تواند باعث از بین رفتن تبعات منفی استفاده از سیستم‌های سنتی از جمله استفاده از تانکر شود و توزیع آب به صورت متعادل‌تری در فضاهای سبز صورت گیرد و همچنین باعث افزایش راندمان و کاهش هدر رفت آب در انتقال آن نیز می گردد.

مهندس مختاری گفت: در همین راستا شهرداری قدس به منظور استفاده بهینه از منابع آبی و ارتقا کمی و کیفی فضاهای سبز شهری اقدام به اجرا و راه اندازی ۴۰۰ هزار متر مربع شبکه آبیاری از طریق لوله‌گذاری و راه اندازی سیستم در بوستان‌ها، فضای سبز بلوارها و میادین و حاشیه جاده‌ها در سال ۹۸ کرده است.

وی تصریح کرد: شهرداری قدس در سال ۹۹ نیز طرح ساماندهی سیستم آبیاری فضاهای سبز شهری از جمله اجرای طرح شبکه آبیاری تحت فشار را به منظور تامین استانداردهای مطلوب فضای سبز شهری دنبال خواهد کرد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0