دوشنبه, 5 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۳/۰۱
رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس:
انجام عملیات ضدعفونی مدارس شهرقدس
همیانی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس از انجام عملیات ضدعفونی مراکز آموزشی و مدارس شهرقدس توسط عوامل سازمان آتش‌نشانی خبر داد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، محسن همیانی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس اظهار داشت: با توجه به تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا و آغاز فعالیت مراکز آموزشی و مدارس و نزدیک بودن امتحانات پایان ترم، ضدعفونی این مراکز به منظور حفظ سلامتی دانش آموزان و جلوگیری از ابتلا احتمالی به بیماری کرونا در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

وی افزود: به دانش آموزان و اولیا محترم این اطمینان داده می‌شود که مواد مورد استفاده عملیات ضدعفونی مورد تائید وزارت بهداشت بوده و هیچ گونه آسیب احتمالی برای دانش‌آموزان را به همراه نخواهد داشت.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قدس بیان داشت: عملیات ضدعفونی و گندزدایی اماکن و مراکز عمومی شهرقدس با توجه به تاکیدات شهردار محترم به صورت روزانه توسط عوامل سازمان آتش‌نشانی انجام می‌شود.

5.3.5.0
    V5.3.5.0