دوشنبه, 5 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۳/۰۱
سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس:
اجرای عملیات تكمیل فاز دوم بوستان حنانه شهرقدس
زارع سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس با اشاره به در دست احداث بودن بیش از ۳۰ پروژه شاخص عمرانی در سطح شهرقدس توسط معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس، از اجرای عملیات تکمیل فاز دوم بوستان حنانه خبرداد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهرداد زارع سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس اظهار داشت: با توجه به تاکیدات شهردار محترم مبنی بر همت مضاعف مجموعه شهرداری در اجرای پروژه‌های عمرانی، هم‌اکنون بیش از ۳۰ پروژه شاخص عمرانی در سطح شهرقدس در کنار پروژه‌های آسفالت، جدولگذاری و پیاده روسازی توسط معاونت امور زیربنایی و ترافیک در دست اجرا می‌باشد.

وی افزود: یکی از سرفصل‌های مهم در اجرای پروژه‌های عمرانی مرتبط با احداث و بازسازی بوستان‌ها می‌باشد که هم‌اکنون چندین پروژه در این خصوص در سطح شهرقدس در دست اقدام می‌باشد.

سرپرست معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس بیان داشت: اجرای عملیات تکمیل فاز دوم بوستان حنانه یکی از این موارد است که در ادامه اجرای فاز قبلی، در مرحله اجرای دیوار چینی آلاچیق‌ها قرار دارد.

5.3.5.0
    V5.3.5.0