پنج‌شنبه, 2 آبان 1398
     ۱۳۹۸/۰۵/۰۵
امكانات ارتباطی بر مبنای CRM لازمه مدیریت شهری كارآمد/ اجرای پویش ضربتی یك ماهه كوچه به كوچه در شهر قدس گامی مهم در ارتقای سیما و منظر شهری

یادداشت/

امکانات ارتباطی بر مبنای CRM  لازمه مدیریت شهری کارآمد/ اجرای پویش ضربتی یک ماهه کوچه به کوچه در شهر قدس گامی مهم در ارتقای سیما و منظر شهری

مهندس مسعود مختاری- شهردار قدس

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری شهردار قدس در یادداشتی ضمن تأکید بر لزوم مدیریت ارتباط با شهروندان از طریق افزایش راه های ارتباطی و راه اندازی سامانه مرکزی فوریت های شهری 137، به تشریح نکاتی در خصوص اجرای طرح ضربتی یک ماهه کوچه به کوچه در راستای طرح جامع ساماندهی معابر شهر قدس پرداخت که مشروح آن را در ذیل می خوانیم:

امروزه تسهیل دسترسی شهروندان از طریق مکانیزم های ارتباط با مشتریان و برای شهرداری ها با شهروندان یکی از اصول اساسی ایجاد مزیت رقابتی و دستیابی به اهداف سازمانهاست و در صورت عدم توجه به تکریم شهروندان به عنوان مخاطبان اصلی خدمات ارائه شده از سوی شهرداری و نادیده گرفتن درخواستهای ایشان، علاوه بر عدم تعیین اولویت در چرخه اجرایی خدمات رسانی به شهروندان، موجب می گردد تا با عدم اطلاع و آگاهی مجموعه مدیریت شهری از روند امور و چالشهای روزمره شهری، زمینه عدم رضایتمندی شهروندان با کاهش خدمات رسانی از سوی این نهاد خدمات رسان ایجاد گردد.

وظایف مدیران خدمات رسان شهرداری کسب آگاهی از نیازهای شهر و ارائه خدمات مناسب به شهروندان به منظور تعریف و اجرای پروژه های صحیح در نقاط مختلف شهر براساس اولویتبندی می باشد و در همین راستا یکی از مهمترین وظایف سازمانها در ایجاد ارتباط دو سویه با مخاطبان خود تعریف مکانیزم هایی برای تسهیل ارتباط مدیران با شهروندان می باشد و معمولاً بازوی اجرایی این برقراری ارتباط اداره روابط عمومی است که تلاش میکند تا علاوه بر انعکاس صحیح و به موقع اقدامات انجام شده به شهروندان، انگیزش و مشارکت آنها را در بهبود فرآیندهای شهری تسهیل کند و به این صورت تعاملی دوسویه را برای ایجاد یک دیالکتیک پویا و خلاق ایجاد نماید.

در همین راستا شهرداری قدس با ایجاد طرح ضربتی کوچه به کوچه تلاش می کند از طریق ارائه راه های ارتباطی به جلب مشارکت شهروندان در رفع کاستی ها و کمبودهای به صورت نقطه به نقطه در سطح محلات شهر اقدام نماید.

در این طرح شهرداری قدس تلاش دارد تا با بسیج تمامی امکانات و نیروهای عملیاتی و پشتیبانی نیروهای ستادی شهرداری به صورت ضربتی تمام گزارشات واصله از سوی شهروندان را در همه ابعاد سریعاً بررسی و وارد فاز اجرایی نماید و شهروندان می توانند از طریق اطلاع رسانی های صورت گرفته در سطح شهر در خصوص راه های ارتباطی اعلام شده از طریق سامانه فوریت های شهری 137 شهرداری قدس و یا مراجعه حضوری، به گزارش کاستی ها بپردازد.

امید است که این طرح بتواند زمینه ای فراهم نماید تا شهروندان با حساسیت بیشتر نسبت به محل زندگی خود، در بهبود محیط شهری مشارکت نمایند و شهرداری قدس نیز با هدف راهبردی ساماندهی جامع معابر شهری قدس و ارتقای سیما و منظر شهری تمام تلاش خود را در اجرای این طرح به کار خواهد گرفت.

5.3.5.0
    V5.3.5.0