پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۸/۱۱/۱۸
گلباران و عطرافشانی گلزار شهدای شهرستان قدس

آئین گلباران و عطرافشانی گلزار شهدای شهرستان قدس به مناسبت ایام الله دهه فجر برگزار شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، به مناسبت ایام الله دهه فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گلزار شهدای شهرستان قدس در بهشت فاطمه(س) با حضور مردم و مسوولان عطرافشانی و گلباران شد.

این مراسم با حضور امام جمعه شهرستان قدس، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهرقدس، معاون خدمات شهری شهرداری قدس، روسای سازمان‌های تابعه شهرداری قدس، معاون سیاسی فرماندار، فرمانده ناحیه سپاه، فرمانده نیروی انتظامی، بخشدار مرکزی و سایر مسئولان و مدیران شهرستان قدس برگزار شد.

در این مراسم حاضران ضمن تاکید بر پیروی از خط ولایت فقیه، بر زنده نگه‌داشتن یاد و نام شهیدان و استمرار راه آن‌ها تاکید کردند.