دوشنبه, 5 آبان 1399
     ۱۳۹۹/۰۳/۰۶
توسعه زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی آرامستان بهشت فاطمه(س) شهرداری قدس در سال 98
آرامستان بهشت فاطمه(س) شهرداری قدس در سال 98 با اجرای پروژه‌های متعددی از جمله توسعه و احداث قطعات جدید، محوطه‌سازی و توسعه فضای سبز، ایجاد زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی و... زمینه ارائه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان را فراهم نموده است.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، آرامستان بهشت فاطمه(س) شهرداری قدس در سال گذشته شاهد بهره‌برداری از پروژه‌های متعدد خدماتی و رفاهی بود که سازمان آرامستان را در زمره پرکارترین سازمان‌های شهرداری در این سال قرار داد و کسب رتبه نخست در توسعه آرامستان‌های استان تهران را برای آرامستان شهرقدس به ارمغان آورد.

اقدامات انجام شده در این آرامستان شامل بخش‌های متعددی از جمله توسعه و احداث قطعات جدید، محوطه‌سازی و توسعه فضای سبز، ایجاد زیرساخت‌های خدماتی و رفاهی و... بوده که زمینه ارائه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان را فراهم نموده است.

یکی از مهم‌ترین پروژه‌های اجرا شده که جلوه بسیار زیبا و مناسبی به فضای آرامستان بخشیده، سالن نماز این مجموعه است. این سالن نماز در محل قبلی برپایی نماز میت و با سازه‌ای سبک احداث شده است که در این مکان می‌توان علاوه بر برگزاری نماز میت، مراسمات مختلف ملی و مذهبی را نیز برگزار نمود.

احداث قطعات جدید برای توسعه آرامستان نیز از دیگر اقدامات مهم این سازمان در سال 98 بوده که در قالب اقداماتی همچون گودبرداری و آماده‌سازی زمین‌های جدید جهت ادامه ساخت قبور، ردیف‌بندی و همسطح‌سازی سنگ‌های قبور، اجرای جدول‌گذاری خیابان‌های قطعات جدید، جمع‌آوری و انتقال نخاله‌های موجود در قطعات جدید و خیابان بهشت، تولید لحد سیمانی به منظور کاهش چشمگیر هزینه‌ها و... عملیاتی شده است.

ایجاد فضای ورزشی جهت تجدید روحیه پرسنل سازمان، رنگ‌امیزی نرده‌های پیرامون آرامستان، خرید دستگاه ژنراتور برق و اصلاح روشنایی دیوار ضلع شرقی آرامستان از دیگر اقدامات مهم سازمان آرامستان شهرداری قدس در سال 98 در راستای ارائه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان بوده است.

اما نمی‌توان از عملکرد سازمان آرامستان شهرداری قدس سخن گفت و به خدمات ویژه این آرامستان به متوفیان ناشی از ابتلا به ویروس کرونا اشاره‌ای نکرد. پرسنل زحمتکش آرامستان بهشت‌ فاطمه از هفته‌های پایانی سال گذشته همچون کادر درمانی در خط مقدم مقابله با شیوع کرونا بوده و خدمات درخور تقدیری به شهروندان شهرقدس ارائه نموده‌اند.

5.7.2.0
    V5.7.2.0