پنج‌شنبه, 13 ارديبهشت 1403
     ۱۳۹۸/۰۴/۱۱
افتتاح پروژه‌های شاخص عمرانی شهرداری قدس به ارزش ۲۵۰ میلیارد ریال در هفته دولت

مهندس مختاری شهردار قدس از افتتاح پروژه‌های عمرانی شاخص شهرداری قدس با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال در هفته دولت امسال با حضور استاندار محترم تهران و هیئت همراه خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، مهندس مسعود مختاری شهردار قدس ضمن اشاره به گرامیداشت هفته دولت و شهیدان رجایی و باهنر اظهار داشت: هفته دولت با یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر گره خورده است، شهیدانی که در راه اعتلای وطن و حفاظت از دستاوردهای انقلاب اسلامی از جان عزیز خود گذشتند و تمام خادمان مردم بایستی به تاسی از این شهیدان بزرگوار خدمت صادقانه را الگوی و در دستور کار خود قرار دهند.

وی افزود: مجموعه مدیریت شهری قدس در دوره پنجم، روند تقویت زیرساخت‌های عمرانی و اتمام و تکمیل بخشی از پروژه های نیمه تمام در سطح شهر، روند پیشبرد و پیشرفت پروژه های عمرانی را با جدیت پیگیری می کند و در همین راستا رویکرد مدیریت شهری به تعریف پروژه ها عمرانی متعدد و اجرای پروژه های شاخص و حائز اهمیت به منظور تأمین و بهبود زیرساختهای فرهنگی، ورزشی، فضاهای سبز شهری، خدمات شهری معطوف گردیده است.

شهردار قدس، با بیان اینکه در اجرای پروژه های عمرانی در سطح شهر، توزیع عادلانه امکانات در مناطق کم برخوردار در اولویت قرار گرفته است، بیان داشت: با توجه به اینکه توزیع عادلانه امکانات در تمامی محلات سطح شهر یکی از اصول دستیابی به توسعه پایدار شهری است، به تعریف پروژه ها و تقویت زیرساختهای عمرانی در محلات شهر همت گماشته ایم تا با خدمت رسانی مطلوب، شهروندان از سطح رفاه نسبی برخوردار شوند.

مهندس مختاری گفت: با توجه به تمام تلاش‌های شورا و شهرداری قدس در راستای ارتقا سرانه‌های مختلف و افزایش کیفیت ارائه خدمات شهری، ۵ پروژه شاخص عمرانی با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال در هفته دولت افتتاح خواهد شد.

وی ادامه داد: از پروژه‌های شاخص افتتاحی شهرداری قدس می‌توان به ساختمان پارلمان شهری قدس در ۲۵۰۰ متر زیربنا در ۴ طبقه و نیم با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال، سالن خا‌نه کشتی به مساحت ۱۳۴۲ متر مربع و گنجایش ۱۲۰۰ نفر تماشاچی با اعتباری بالغ بر ۶۵ میلیارد ریال، خانه فرهنگ استقلال به مساحت زیربنا ۹۵۰ متر زیربنا در ۲ طبقه با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال ، خانه فرهنگ شهید عزیزی با زیربنای ۱۶۰۰ متر در ۵ طبقه و نیم با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد ریال و سالن نماز بهشت فاطمه(س) شهرقدس به مساحت ۱۲۵۶ متر مربع با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال اشاره کرد.

شهردار قدس تصریح کرد: علاوه بر پروژه‌های مذکور پروژه‌های عمرانی متداولی همانند آسفالت و روکش معابر، جدول گذاری و کفپوش با جدیت در سال ۱۳۹۸ در حال انجام است و پرژه‌های شاخص مذکور در هفته دولت با حضور دکتر محسنی بندپی استاندار محترم تهران و هیئت همراه افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.