عدم راه اندازی مجدد مركز دیالیز انجمن خیریه امام علی (ع) شهر قدس، جان بیماران خاص را به خطر انداخته است
رییس شورای اسلامی شهرقدس گفت: عدم راه اندازی مجدد مرکز دیالیز قدس، جان بیماران خاص را به خطر انداخته است.

حسین چناقچی در جلسه رسمی ۲۶۷ شورای اسلامی شهرقدس گفت: یکی از موضوعاتی که این روزها خاطر شهروندان شهرستان قدس را مکدر نموده، تعطیلی مرکز دیالیز این شهرستان است.

وی افزود: متاسفانه در اغتشاشات آبان ماه سال گذشته مرکز دیالیز قدس که از طرف شورای اسلامی وشهرداری در اختیار بیماران عزیز دیالیزی قرارگرفته بود آسیب دید و علیرغم اجاره مکان جدید و پیگیری مسئولین  شهرستان و هیات مدیره  انجمن بیماران خاص وبرگزاری جلسه در فرمانداری با حضور ریاست محترم ومسئولین دانشگاه علوم پزشکی وبازدید وقول مساعدت ایشان بعد از گذشت چند ماه هنوز این مرکز راه اندازی نشده است.

چناقچی اظهار داشت: تعطیلی این مرکز بیماران را سردرگم نموده و علاوه بر درد و رنج بیماری، بعد مسافت و هزینه های بیشتری به این عزیزان تحمیل کرده است و همچنین شاهد فوت تعدادی از بیماران دیالیزی شهردر چند ماه اخیر بودیم.

رییس شورای اسلامی شهرقدس گفت: در همین راستا از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایران، و انجمن بیماری  های خاص کشور و استان انتظار می رود که هر چه سریعتر  نسبت به راه اندازی مجدد این مرکز اقدام نمایند.