Wednesday, August 12, 2026
  • time : 07:32
  • Date : Mon Aug 03, 2026
  • item visited : 57
  • news code : 14510
عملیات مرمت و بهسازی آسفالت كوچه‌های یاران حسین، خورشید و فدك به پایان رسید
در راستای ارتقای کیفیت معابر شهری و تسهیل تردد شهروندان، معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس عملیات مرمت و بهسازی آسفالت کوچه‌های یاران حسین، خورشید و فدک در منطقه دو شهرقدس را به اجرا درآورد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهرقدس، معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری قدس به صورت روزانه نسبت به ساماندهی و بهسازی معابر در نقاط مختلف شهر اقدام می‌کند تا زمینه تسهیل عبور و مرور و ارتقای کیفیت زیرساخت‌های شهری فراهم شود.

در همین راستا، عملیات عمرانی زیرسازی و مرمت آسفالت کوچه‌های یاران حسین، خورشید و فدک در منطقه دو شهرقدس به پایان رسید.

با توجه به طولانی شدن عملیات عمرانی دستگاه‌های خدمات‌رسان در این معابر، اجرای عملیات ساماندهی و آسفالت با وقفه مواجه شده بود که پس از اتمام فعالیت‌های عمرانی دستگاه خدمات‌رسان، شهرداری قدس عملیات مرمت و بهسازی آسفالت این معابر را در دستور کار قرار داد.

گفتی است از ابتدای امسال حدود ۱۲۰ معبر در نقاط مختلف شهرقدس مورد مرمت و بهسازی آسفالت و شبکه هدایت آب‌های سطحی قرار گرفته است.

Average :  0 |  Submitted :  0

Tags

    6.1.15.0
    V6.1.15.0